Despre noi

Fiind pasionați de tehnologia de receptie prin satelit , XLINK COMUNICATIONS a fost prezenta pe piata din Romania , Uniunea Europeana si din intreaga lume cu o gama de produse in continua expansiune , de mai bine de cinci ani.
Pe langa echipamentele de receptie , XLINK COMUNICATIONS va pune la dispozitie si echipamente de infrastructura digitala prin satelit, tehnologie profesionala de inalta calitate ca multi swich-uri , aparate de masura si accesorii de instalare , CAM-uri profesionale , antene de satelit, antene terestre , antene pentru camping si ambarcatiuni precum si solutii de IPTV.
XLINK COMUNICATIONS va sta la dispozitie si cu o gama larga de receptoare digitale pentru satelit ( DVB-S / S2 ) , solutii complete de retelistica cablu , fibra optica si wireless.
Succesul companiei se bazeaza pe filozofia sa de a pune clientulin centrul atentiei prin oferirea unor produse inovatoare si a unor servicij de cea mai inalta calitate.
Din 2013 , XLINK COMUNICATIONS este o marca inregistrata in Uniunea Europeana fiind reprezentant direct pentru majoritatea companiilor de renume din aceasta piata.
Multumirea clientilor este prioritatea noastra , in acest sens fiind instruiti toti angajatii nostri. Desigur , este greu sa fii pe placul tuturor ,dar, pozitia noastra in Romania si Europa precum si dezvoltarea afacerii de-a lungul anilor stau ca dovada si pentru cei mai reticenti.
De-a lungul anilor , XLINK COMUNICATIONS s-a asociat cu cele mai mari nume din domeniu cum ar fi : Dream Multimedia , Technisat , Topfield , Spaun
Multumim tuturor clientilor nostri pentru increderea acordata, ii asiguram ca vom tine pasul cu cerintele lor si ne dorim sa crestem si sa ne extindem orizonturile impreuna intr-o piata competitiva.
Ne bazăm pe o vastă experiență și pe un mod standardizat de lucru și de aceea vă garantam cel mai scurt timp de raspuns lasolicitarile dumneavoastră, de obicei în aceeași zi sau , cel mai tarziu in ziua urmatoare.
Si pentru că avem convingerea ca relatia noastră client-companie nu se încheie o data cu prestarea serviciului , Departamentul Tehnic va sta la dispoziție cu servicii suplimentare cum ar fi instalarea si configurarea tuturor tipurilor de echipamente de comunicatie.
Noi am inteles ca dumneavoastră reprezentati cheia succesului nostru in aceasta linie de afaceri foarte competitiva.

xlinkuk.com
Call Now ButtonSUNA ACUM
WhatsApp chat